Wie zijn wij?

Niels Bruno sprl, een familiaal bedrijf sinds 1973

In 1973 startte Jean-Pierre Niels als tuinier. Samen met zijn echtgenote en later met zijn zoon Bruno bekwam hij een welgekende naam zowel in de privé als in de diplomatieke wereld.

Sinds 1997 hielp Bruno zijn vader halftijds, school en werk combinerend. In 2001 wanneer Bruno Niels de school verlaat, stapt hij in de familiezaak.

In 2005 besluit vader Jean-Pierre om het wat rustiger aan te doen en Bruno besluit om op zelfstandige basis de zaak verder te zetten, dit met af en toe de hulp van zijn vader. Voor het administratieve luik van de onderneming stopt zijn echtgenote, Nathalie Vangeenderhuysen, met haar job en helpt haar man mee.

Op 26 november 2009 sterft Jean-Pierre Niels onverwacht. De zaak mist plotseling een belangrijke schakel. Na een zoektocht vinden we geschikt personeel en kan de zaak verder groeien. En zo veranderen we in 2012 van éénmanszaak naar vennootschap. Nieuwe klanten worden verwelkomd en extra personeel is nodig.

Zelfs met zijn jonge leeftijd heeft Bruno reeds meer dan 18 jaar ervaring. De grote verscheidenheid in zijn klantenbestand toont niet enkel aan hoeveel ervaring en kennis hij heeft, maar bewijst eveneens dat hij in het bezit is van bekwaam personeel en het nodige materiaal.

Wij hopen dat u kan genieten van uw tuin, zoals het werken er in onze passie is!

Warning: Undefined array key "disable_clientside_script" in /customers/0/6/f/brunonielsgarden.be/httpd.www/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26